Hur fungerar det?

Idag rastar jag i hela Järfälla och Bro kommun. Passning tjänster finns i olika former beroende på vart ni bor och hur vida det passar in i våran rytt.

Ett av alternativen är att ni lämnar hund mellan 7:00-8:00 tiden och hämtar mellan 16-18 tiden. Din hund får då beroende på dag ordning att följa med på de schema lagda rastningarna under dagen träffa andra hundar och gå i flock. Det förekommmer att de får busa löst på inhängnat eller hund rastgårdar. Det kan också framkomma att hunden får tillbringa dagen hos oss och våra egna hundar på hemma plan men även då före kommer promenader och bus på våra stora tomt.

Ett annat alternativ är att ni lämnar och precis som ovan så kan dagarnas aktiviteter variera men att jag lämnar hunden hem hos er efter arbetspass som varierar mellan 14-16.

Ytterligare ett alternativ är att jag hämtar och lämnar. Detta beror på vart ni bor och hur vida det passar vår rytt. Jag hämtar din hund mellan kl 8-11 och din hund får följa med mig under hela arbets passet och går med mig på några eller alla promenader. Det beror på dagordningen. Din hund får träffa andra hundar och gå med på olika flockpromenader. Sedan lämnar jag din nöjda hund hemma i sin tryga miljö mellan kl 14-16.

Tiderna blir mer detaljerade och formade efter era behov och hurvida vi kan tillsammans knyta ihop säcken där det passar alla, men framför allt att er hund trivs och mår bra. Jag utgår ifrån hundara i allalägen. Eftersom verksamheten är byggd mobilt så rör vi på oss en hel del. Det före kommer flera promenader och många i sträck. Mycket utevistelser. Precis som hundar ska ha det och mår bäst. Självklart tar vi hänsyn till de hundar som absolut inte tycker om vissa väderlag som snö, regn och slask eller stark sol och värme.

 

Krav

En social hund som kan dela sin vardag utan dominans, som kan dela en sitt plats i bilen med en annan kompis. En hund som gillar att röra på sig.

 

Ledig plats

Inom denna tjänst har vi för närvarande endast en heltid plats ledig (4-5dagar/vecka).

OBS! Detta är en generell beskrivning på tjänsten och vi skräddar syr den mer specifikt vid kundmöte. Känn dig välkommen att ställa frågor.

 

Pris
3900kr

Akhilles
Tassar