Hur fungerar det?

Idag erbjuder vi tjänsten hemtjänst i Järfälla och Upplands-Bro kommun. Beroende på vart ni bor och om det passar vår rutt. 

Vi hämtar hunden/hundarna hos dig mellan ca 9:00-11:00 och beger oss till natursköna Säbyholm i Bro där vi har våra lokaler. Din hund får då beroende på dagordning följa med på de schemalagda rastningarna under dagen. De får även möjlighet att träffa andra hundar och gå i flock. Det förekommer att de får busa löst i någon av våra två rastgårdar eller traska på gåband. Vi lämnar sen hunden/hundarna hos er mellan ca 14:00-16:00.

Ett annat alternativ är att ni lämnar hos oss på dagiset i Säbyholm och precis som ovan så kan dagarnas aktiviteter variera men att jag lämnar hunden hemma hos er efter arbetspass mellan ca 14:00-16:00.

Tiderna blir mer detaljerade och formade efter era behov och huruvida vi tillsammans kan knyta ihop säcken där det passar alla, men framför allt att er hund trivs och mår bra. Jag utgår ifrån hundarna i alla lägen. 

OBS! Detta är en generell beskrivning på tjänsten och vi skräddar syr den mer specifikt vid kundmöte. Känn er välkomna att höra av er och ställa frågor.

Pris

Heltid 3-5 dagar i veckan 4400kr/månad

Deltid 1-2 dagar i veckan 3300kr/månad

Är ni en flerhundsfamilj får ni 50% rabatt per hund från hund nummer 2

Kontakta mig genom att, klicka här

Akhilles
Tassar