Om mig

Om Akhilles Tassar

Akhilles Tassar, under ledning av Asal Mottaghi, är etablerat i Upplands Bro med en 680 kvadratmeter stor lokal och två omgivande rastgårdar vid sjöar och natur.

Sedan starten i januari 2018 strävar vi på Akhilles Tassar efter att vara ett komplett hundcenter, med tjänster som hunddagis, inackordering, rastning/passning, regelbundna veterinärbesök, rehabiliteringscenter, hundägarutbildningar, träning och en skönhetssalong för hundar med pälsvård, trimning och kloklippning.

Om Asal

Mitt namn är Asal och jag är 38 år gammal. Från tidig ålder har min kärlek till djur varit tydlig. När jag flyttade till Sverige från Iran som fyraåring, tillbringade jag fortfarande många av mina somrar i Iran och vår familj köpte alltid olika djur, som jag/vi tog hand om och som sedan fick leva vidare på gårdar.

Hundar har alltid varit en passion genom åren – från filmer och program till verkliga möten med fyrbenta vänner. Att observera deras kommunikation och unika egenskaper fascinerar mig. Jag har under åren haft många hundar, och den som stod mig allra närmast var min älskade Akhilles. Det är därför jag valt namnet till mitt företag – en plats där varje hund är unik, precis som namnet med sin speciella stavning.

Min erfarenhet sträcker sig från att hjälpa omplaceringshundar till att genomföra hundkurser och studera hundpsykologi. Jag har också arbetat inom samma område i USA och specialiserat mig inom vikt och löpbandsträning för hundar. Dessutom har jag engagerat mig i att hjälpa hemlösa hundar i Iran och andra länder.

Genom Akhilles Hundar hoppas jag kunna dela min passion med er och ge era familjemedlemmar den omsorg de förtjänar. Jag ser fram emot ett givande samarbete med dig och din hund, där varje individ är unik och väl omhändertagen.

Kontaktuppgifter

Ida Erikssons väg 21

197 91 Bro

Snabba länkar

INSTAGRAM

Följ oss