Vem är jag?

Asal heter jag och är 33 år gammal. Idag bor jag ihop med min man och mina två pojkar. Vi har 2 hundar idag. Qiaana som är en Amstaff/Staff på 8 år och lilla Heavy som är en Engelsk Bulldog på 5 år. Jag har sedan jag minns en enorm kärlek för hundar.

Den hund som stått mig närmast om hjärtat var min älskade Akhilles. Därav namnet på företaget. Akhilles skulle vara min högra hand under min resa att uppfylla min dröm. Drömmen att arbeta med hundar. Akhilles var tvungen att gå men jag ska uppfylla vår dröm.

Detta är första steget mot drömmen. Att påbörja drömmen med ett samarbete med Rasta Hunden kändes som en självklarhet då företaget står för trygghet, proffesionalism samt kunskap där vår gemensamma nämnare är, hunden i fokus.

Den erfarenhet jag har med mig är att jag har hjälpt många omplaceringshundar och gått en del hundkurser, läst hundpsykologi och om hundens beteenden. Jag har även arbetat i USA inom samma ämnen men även vikt och löpbandsträning för hund. Jag hoppas ni förstår att ni lämnar er älskade familjemedlem i goda händer.

Jag ser fram emot ett samarbete med dig och din hund!

 

Media & artiklar

Akhilles Tassar – din hundsupport i Järfälla & Bro kommun

Enterprise Magazine 2018-06-11

Akhilles
Tassar